top of page

Привітання від керівниці ФАіСУ Ганни Ясинської

Шановні друзі!

З прийдешнім Новим Роком!

Самого доброго, світлого і теплого в Новому Році та завжди.

Рік добігає кінця і вже можна впевнено та обгрунтовано аналізувати цей рік, робити висновки та дивитися в майбутній рік впевнено, гордо, непереможно.

Так, цей рік як і минулий був важким для нас, наших рідних і близьких, нашого ком'юніті та всієї країни.

У нас намагаються забрати спокій, посмішки, радості, мрії, мирне життя. Ми втратили багато наших друзів, близьких, рідних, побратимів і людей, які є частиною нашого життя. Світла і вічна пам’ять, шана і гордість всім, кого вже немає з нами!

І в першу чергу із глибокою шаною і вдячністю хочу подякувати нашим хлопцям і дівчатам, чоловікам і жінкам, спортсменам і аматорам, альпіністам і скелелазам, скі-альпіністам і скайраннерам, тренерам і інструкторам, суддям і спортивним лікарям - всім тим членам нашого спортивного ком'юніті і загалом усіх, хто зараз служить, боронить і допомагає нашій країні вистояти та наблизити перемогу: як військовослужбовці, як волонтери, як технічні спеціалісти-фахівці, як лікарі, як організатори та тренери з навчання людей (з тактичної медицини та інших важливих дисциплін), як організатори своєчасної й швидкої допомоги та підтримки для всіх тих, кому вона потрібна зараз.

Ми пишаємось вами!


Щиро дякую нашій робочій команді активістів-функціонерів-волонтерів, які навіть в такі складні часи продовжують виконувати свою не просту роботу, зобов’язання, обіцяння чесно, відповідально, результативно і з величезною перспективою для розвитку нашої справи і нашого ком'юніті в майбутньому.

Дякую нашим тренерам і інструкторам, суддям і організаторам спортивних заходів, спортсменам і аматорам - за їхню допомогу, досвід, титанічну роботу, яку вони роблять для розвитку видів спорту, для навчання і тренування людей, для створення можливостей для розвитку особистості через спорт, активності із забезпеченням безпеки та високої якості цього розвитку. Дякую учасникам і глядачам спортивно-масових та навчально-тренувальних заходів, які ми організовуємо, вболівальникам і всім тим, кому не байдуже, те, що ми робимо і куди йдемо в розвитку. Ваша підтримка і допомога - безцінна!

Хочу подякувати всім вам, друзі, за вашу підтримку і допомогу і словом і ділом, за бажання бути разом, розвивати спільну справу і робити нас самих, наше ком'юніті та світ краще і сильніше.

Ще раз з прийдешнім Новим Роком, друзі! Щастя, добра і добробуту вам, вашим рідним і близьким.

Натхнення і наснаги, здійснення мрій і бажань.

Мирного неба всім нам і скорішої перемоги над злом!

З повагою

Президент Федерації альпінізму і скелелазіння України

Ясинська Ганна

Comments


logo_ukr_long_color_bg-white.png
bottom of page