top of page

Нова форма для національної збірної!

Завдяки підтримці UCDF, ми вже втретє забезпечуємо нашу команду спортивною формою. Перший раз це було в перші місяці війни, коли нам вдалося зібрати форму у Львові, щоб наші атлети могли змагатися на міжнародній арені.

Другий раз - разом з відомим дизайнером та засновником бренду @vozianov.design Ця форма стала символом стійкості та стилю наших спортсменів.

Тепер ми представляємо третю інтеграцію - у співпраці з всесвітньо відомим німецьким виробником спорядження для скелелазіння та альпінізму EDELRID!

Цього разу значно розширили асортимент форми: майки, футболки, шорти, легінси, штани та худі з символікою нашої країни та логотипами ФАіСУ, UCDF, EDELRID та 5fingers.

У 2022-2023 роках команда отримувала форму безкоштовно. Цього року діє нова формула: основний склад отримує форму безкоштовно, кандидати - зі знижкою 70%, резерв - зі знижкою 50%. Всі інші бажаючі можуть придбати форму за повною ціною.

Наш проект не є прибутковим, але ми сподіваємося покрити витрати та ще більше урізноманітнити асортимент в наступному році.

Для придбання форми контактуйте з Вірою +380500892014 @boulder_space

Дякуємо за вашу підтримку!

@clmbing_space @lenadrapella @ifsclimbing




Comments


logo_ukr_long_color_bg-white.png
bottom of page